Apparaten en accessoires
Snel bladerdeeg
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
18 stuks
Ingrediënten
-
boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren200 g
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
water koud90 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 18 stuks
Eiwitten
22 g
Calorieën
9300 kJ /
2223 kcal
Vetten
168 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
152 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rabarber-citroen cookies
1u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Vers pastadeeg
1u.
Pizzadeeg
1u.
Kruimeldeeg
5min
Slagroom
10min
Vanillesuiker
72u.
Vegan kruimeldeeg
45min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.